O NAMA


Agram leasing d.o.o. Zagreb

Agram leasing d.o.o. članica je Koncerna Agram i u 100% je hrvatskom vlasništvu. Uspješno posluje već više od 18 godina diljem Hrvatske. Brzina, kvaliteta i individualan pristup svakom klijentu, bogato iskustvo i financijska snaga temeljena na stabilnom poslovanju, naše su prepoznatljive karakteristike. Sve veći broj zadovoljnih klijenta dodatna su snaga koja nas pokreće i daje nam smjernice u planiranju daljnjih aktivnosti i kreiranju novih kvalitetnih proizvoda. Sve naše aktivnosti usmjerene su u pružanje inovativnih usluga leasing. Uz stručne i motivirane djelatnike koji će Vam ljubazno objasniti prednosti Agram leasing financiranja, kao i dodatne usluge naših brojnih partnera, Agram leasing se istaknuo kao najbolji izbor za nabavu optimalnog vozila baš za Vas!

Agram leasing d.o.o. nudi jedinstvenu uslugu: klijent koji u Agram leasing zaključi ugovor o financiranju vozila, po sistemu „ključ u ruke” dobije tehnički pregledano, registrirano i osigurano vozilo.
Društvo kroz 25 podružnica djeluje na cijelom području Republike Hrvatske.

Statusni podaci:

Naziv društva: Agram leasing d.o.o.
Adresa sjedišta društva: Remetinečka cesta 98, 10020 Zagreb
Matični broj: 060182535
OIB: 48922277230
Temeljni kapital: 1.905.899,53 €
Društvo upisano kod Trgovačkog suda u Zagrebu MBS: 60182535

Uprava:

Krešimir Dujić, predsjednik Uprave
Krešimir Arapović, član Uprave
Sanja Osojnik, članica Uprave

Nadzorni odbor:

Ivica Primorac, predsjednik Nadzornog odbora
Nela Ljubetić, zamjenica predsjednika Nadzornog odbora
Snježana Grgić, članica Nadzornog odbora

PARTNERI


Kako biste dobili kompletnu uslugu za Vaše vozilo, uvjerite se u znanje, kvalitetu i iskustvo naših poslovnih partnera. Provjerite ponudu vozila renomiranih svjetskih proizvođača, odaberite najbolje pokriće za automobilsko i kasko osiguranje u vodećim osiguravajućim društvima na hrvatskom tržištu te se obratite s povjerenjem našim partnerima za servisiranje i održavanje vozila.