OSIGURANJE


Izuzetno je važan odabir odgovarajućeg osigurateljnog partnera koji će vam ponuditi kvalitetne i pouzdane osigurateljne proizvode po Vašoj mjeri. Kvalitetna polica osiguranja ublažava znatne financijske izdatke, pruža sigurnost koja Vam je itekako potrebna nakon pretrpljene prometne nesreće, a time izbjegavate nepotreban stres i gubitak vremena.
Uz obvezno automobilsko osiguranje, odaberite posebne i inovativne proizvode za svakodnevnu sigurnost i financijsku zaštitu osobne štete vozača i putnika.

Kako odabrati kasko osiguranje

Automobil je sastavni dio života i predstavlja važan dio Vaše imovine koju želite zaštititi. Stoga je bitno očuvati njegovu vrijednost i pobrinuti se da nakon prometne nesreće koju ste sami skrivili ili u slučaju nepredviđenih situacija, poput krađe, slučajnih oštećenja na parkiralištu te uslijed vremenskih neprilika, brzo vratite svoje vozilo u prijašnje stanje i nastavite uživati u vožnji.

Jer svaka šteta, bila ona manja ili veća, predstavlja neplaniran financijski izdatak za vlasnika vozila. Troškovi popravka, servisa ili lakiranja mogu dosegnuti vrtoglave iznose i mnoge druge aktivnosti i ciljeve dugoročno staviti u drugi plan. Tada je kasno za razmišljanje što ste ranije mogli učiniti da gubitak što manje utječe na vaš budžet.

Euroherc i Adriatic osiguranje renomirani su brandovi na tržištu osiguranja te pouzdani stručnjaci i partneri za sigurnije danas i bezbrižnije sutra. Vozite sigurno i opušteno uz police osiguranja od automobilske odgovornosti i kasko police naših partnera – Euroherc i Adriatic osiguranje.

Uz visoku razinu kvalitete te brojne dodatne usluge i pogodnosti, Euroherc i Adriatic jamče iznimno korektno i brzo rješavanje odštetnih zahtjeva. Informirajte se o osigurateljnim uslugama koje Vam mogu ponuditi i izaberite najbolje za sebe i svoje vozilo.

PARTNERI


Kako biste dobili kompletnu uslugu za Vaše vozilo, uvjerite se u znanje, kvalitetu i iskustvo naših poslovnih partnera. Provjerite ponudu vozila renomiranih svjetskih proizvođača, odaberite najbolje pokriće za automobilsko i kasko osiguranje u vodećim osiguravajućim društvima na hrvatskom tržištu te se obratite s povjerenjem našim partnerima za servisiranje i održavanje vozila.